Ekstruder redüktörlerinin uzman ismi Zambello, çözümlerini Plast Eurasia’da sergileyecek

Ekstruder redüktörlerinin uzman ismi Zambello, çözümlerini Plast Eurasia’da sergileyecek

Türkiye distribütörlüğünü ADEN Endüstriyel’in üstlendiği Zambello, çözümlerini Plast Eurasia’da sergileyecek. Köklü bir geçmişe ve geniş bir portföye sahip olan Zambello, ekstruder redüktörlerindeki uzmanlığıyla küresel ölçekte tanınıyor. 

Üstlendiği özel distribütörlükler ile sektöründe lider markaları Türkiye pazarına sunan ADEN Endüstriyel’in geniş portföyünde yer alan Zambello, çözümlerini 23-26 Kasım 2022 tarihleri arasında 31. kez düzenlenecek olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nda sergileyecek. 65 yıllık köklü geçmişiyle sektöre yön veren markalardan biri olan Zambello Group, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Plast Eurasia İstanbul Fuarı’nın 3. salonunda 302 numaralı stantta yer alacak.

Ekstruder redüktörlerindeki uzmanlığıyla alanında küresel ölçekte lider markalar arasında yer alan Zambello’nun geniş ürün portföyünde; tek vidalı ekstrüder redüktörleri, eş dönüşlü çift vidalı ekstrüder redüktörleri, ters dönüşlü paralel çift vidalı ekstrüder redüktörleri, ters dönüşlü konik çift vidalı ekstrüder redüktörleri, elektrikli enjeksiyon presleri için redüktörler yer alıyor.

1965 yılında maksimum hız aralığı 1:6 iken, 1:10 hız aralığını icat eden, 1970’li yıllarda ise evrensel montaja uygun ilk redüksiyon redüktörünü icat eden firmanın sektörde iz bırakan birçok yeniliği bulunuyor. Zambello Group; sürekli olarak yaptığı Ar-Ge çalışmaları, imalat makinelerinin yüksek teknik seviyesi, kullanılan ham maddelerin ve diğer tüm bileşenlerin doğru seçimi, endüstriyel sürecin her noktasına gösterdiği özen ve uzman ekipleriyle yenilikçi ürün ve hizmetler sunuyor.